Efter sommaren kommer vi på Värends Miljö att ta över sophämtningen i Tingsryds Kommun. Vi kommer att ha två sopbilar och två anställda som bildar ett team och som ska sköta all sophantering i kommunen på ett rullande tvåveckors schema.

Det mesta börjar falla på plats men vi har fortfarande en ledig plats för dig som är intresserade av nya utmaningar avseende just sophämtning i Tingsryds kommun. Tjänsten innebär kortfattat att du som chaufför av sophämtningslastbilen kör runt i kommunen och inhämtar sopor enligt förutbestämda körlistor.

Tjänsten är på heltid och stor del av arbetstiden sker med frihet under ansvar. Självklart är det meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom sophämtning, men för oss är det viktigare att du som person är noggrann, ansvarstagande och har rätt inställning till arbetet. Det är också en stor fördel om personen har god lokalkännedom inom kommunen.

Krav för att söka tjänsten är C-körkort och grundläggande YKB. Även tillgång till bil för resor till och från arbetet behövs. Utgångsort är Tingsryd.

Om du tycker att tjänsten låter intressanta tveka inte att höra av dig till oss! För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.

Ansökan sker under JULI månad, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.