Värends Miljö fortsätter att expandera och har nu behov att anställa ny personal. Vi behöver två nya medarbetare med utgångsort Gemla och en med utgångsort Karlskrona. Tjänsterna är på heltid och behöver tillsättas omgående. Så tveka inte att kontakta oss om någon av nedanstående tjänster låter intressant för dig.

Krav för samtliga tjänster är C-körkort och YKB-utbildning! Skicka in din ansökan omgående till emil@varendsmiljo.se eller ring 073-6806442 om du har några frågor om tjänsten!

Torrsugsmedarbetare (utgångsort Gemla)

Vi söker nu en ny medarbetare till våran ”torrsug”. Torrsugen kan beskrivas som en gigantisk dammsugare monterad på ett lastbilschassie. De senaste åren har efterfrågan på torrsugning ökat markant och arbetet är varierande.  Arbetet innebär olika former av sugning och avlägsnande av torrt material. Exempel på det som sugs kan vara löv, grus, sten, aska, flis och sågspån. Vi söker en person som trivs med ett fysiskt krävande arbete. Arbetet kan både vara tungt och utföras i trånga utrymmen, så en god fysik och smidighet är ett krav. Arbetet utförs uteslutande tillsammans med en kollega, då det oftast är en förutsättning att vara två för att utföra jobbet. Därför ser vi gärna att personen är en lagspelare och en person som tycker om att samarbeta med andra. Det är även viktigt att personen är flexibel för varierande arbetsuppgifter och varierande arbetstider, även om största delen av arbetstiden är förlagd 07.00 – 16.00. Arbetet kräver ett stort ansvar och därför är det av stor vikt att man är lösningsorienterad och kan ta snabba beslut. Även om man arbetar i ett team, så är arbetet självständigt och man har stor frihet under ansvar. God arbetsmoral och hårt arbete kommer verkligen att premieras i denna roll!

Spol-/slambilschaufför (utgångsort Gemla)

Vi söker även en ny medarbetare till en av våra spol-/slambilar i Gemla. Som spol- och slambilschaufför arbetar du ute på fältet och hjälper våra kunder med en mängd olika problem ofta kopplat till avlopp eller dagvatten/dräneringsledningar. Arbetet är varierande och utförs över hela företagets verksamhetsområde. Tidigare erfarenhet inom branschen är meriterande, men det viktigaste för oss är att hitta rätt person med god arbetsmoral och rätt inställning till att lära sig nya arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd mellan kl 07.00 – 16.00.

Personal till Slamsugningsfordon (utgångsort Karlskrona)

Vi söker även en tredje medarbetare till vår filial i Karlskrona. Personen vi söker kommer att köra ett av våra slamsugningsfordon och den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara tömning av slambrunnar på landsbygden. Tömningen sker enligt ett liggande schema och stor del av jobbet utförs självständigt. Arbetstiden är förlagd mellan kl 07.00 – 16.00.
För denna tjänsten är god lokalkännedom inom Karlskrona kommun ett stort plus och eftersom arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du har god fysik. Även här är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter meriterande, men för oss är det viktigaste att hitta rätt person med god vilja och inställning.