Värends Miljö AB utökar nu verksamheten och vi söker nu en ny medarbetare till en av våra spolbilar. Utgångsorten kommer att vara Lönsboda, men arbete kommer att ske över hela företagets arbetsområde.

Som spolbilschaufför arbetar du ute på fältet med spolbilen och hjälper kunderna med olika problem som uppstår. Oftast är dessa problemen kopplade till avlopps- eller dagvatten/dräneringsledningar. Men tjänsten kan även innefatta tömning av brunnar, fett- och oljeavskiljare samt viss rörinspektion.

Som person är det meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen, men för oss är det viktigast att du är rätt person med god arbetsmoral och vilja att lära dig nya saker varje dag. För oss är det även viktigt att du är en bra lagspelare och att du har hög servicegrad i ditt bemötande hos kunderna. Det är också viktigt att du som person trivs med att arbeta självständigt och med stort egenansvar.

Tjänsten vi söker är på heltid (100 %), med förekommande jourtjänstgöring. Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00. Tjänsten har utgångsort Lönsboda, men arbete förekommer inom hela företagets arbetsområde (huvudsakligen Nordöstra Skåne och Blekinge).

Övriga krav för att söka tjänsten är C-körkort och grundläggande YKB. Även tillgång till egen bil för resor till och från arbetet är behövs. CE-körkort är meriterande.

Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.

Sista ansökningsdag är den 26/4, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.