Vi söker en person i rollen som extraresurs på våra lastbilar med utgångsort Gemla. Arbetet kommer att vara varierande och kan innebära att hjälpa till med allt från spolning/slamsugning till torrsugning.  Inledningsvis kommer arbetet alltid att utföras tillsammans med en erfaren chaufför på respektive lastbil.

Som person är det viktigaste att du har hög arbetsmoral och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta. Det är också av stor vikt att du inte är rädd att ta i då arbetet ofta är fysiskt krävande.

Vi ser dagligen ett behov av extrapersonal och tjänsten kan både utformas som en timanställning eller som ett sommarvikariat beroende på vad som passar bäst. Det finns även goda möjligheter att få förlängt om så önskas.

B-körkort är ett krav medan C-körkort och YKB är meriterande. Vi ser gärna att du har tillgång till egen bil för resor till och från arbetet.

För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta och några rader om dig själv till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan.

Tjänsten behöver tillsättas omgående, så skicka in din ansökan så snart du kan om du är intresserad av tjänsten. Frågor om tjänsten kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-107680.