OM FÖRETAGET

Värends Miljö AB är ett serviceföretag inom renhållning och avfallsbranchen. Verksamheten grundades 2007 och har under de senaste åren haft en stark tillväxt. I dagsläget har företaget tolv bilar och dessa är främst verksamma i Kronobergs och Blekinge län. Företaget är ägarlett och uppbyggt från grunden. Detta bidrar till en gedigen erfarenhet och mycket god lokalkännedom. Vårt mål är att vara flexibla, erbjuda en hög servicegrad dygnet runt och vara lösningsorienterade. För oss är inget problem för stort!

För oss innebär snabb service korta transporter, vilket också är viktigt för oss då vi månar om miljön. För att korta ner våra transportsträckor finns vi lokalt placerade i Gemla (En mil utanför Växjö), Tingsryd, Älmhult, Markaryd och Karlskrona.

Företagets kunder är kommuner, fastighetsägare, industriföretag, byggföretag och privatpersoner. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, utan oavsett problem hjälper vi dig som kund. Vi lyssnar alltid på kundens behov och vi är inte nöjda förrän problemet är löst!

Kunskap, kreativitet och hög servicegrad är grundläggande för allt vi gör. Våra erfarna operatörer arbetar med den senaste tekniken och maskinparken har kraftfull kapacitet för att klara alla typer av uppdrag. Vi är alltid snabbt på plats och aldrig längre bort än ett telefonsamtal. 

 

%

KVALITET / MILJÖ

%

KUNDBEMÖTANDE

%

JOURVERKSAMHET