JOUR DYGNET RUNT - 24 TIMMAR

Oavsett när du får problem med ditt avlopp så kan du kontakta oss på Värends Miljö och få hjälp med dina akuta problem. Vi är kontaktbara 24 timmar om dygnet och hjälper dig omgående. Ring oss!

Tel: 0470 - 78 88 48

VÄLKOMNA TILL VÄRENDS MILJÖ AB

Värends Miljö AB grundades 2007 och är ett ett serviceföretag inom renhållnings och avfallsbranschen. Vi utför tjänster så som spolning, slamsugning, rörinspektioner, vattenleveranser, tryckning av brunnar och torrsugning. Vi utför även viss typ av relining och byte av gamla ledningar. såväl servisledningar som ledningar i källargolv, och nyanläggning av avloppsanläggningar m.m.

Vi verkar framförallt i Småland & Blekinge.

VI KAN ALLT INOM ENTREPRENAD

Värends Miljö AB har lång erfarenhet inom alla typer av anläggningsarbeten och vi hjälper gärna dig med alla typer av jobb. Vår huvudinriktning är vatten och avloppsrelaterade arbeten. Vi utför även en viss typ av relining till våra kunder. Läs mer om våra entreprenadtjänster genom att klicka på mer information. 

 

ÖVERSVÄMMAD KÄLLARE ??

Har du en översvämmad källare eller trycker det upp avloppsvatten från dina rör? Då beror detta till stor sannolikhet på att det är stopp i avloppet. Vid översvämingar eller stopp i avloppet hjälper vi dig genom att komma ut med våra moderna slam- och spolbilar. Dessa kan både spola loss ditt avloppsstopp och suga upp det översvämmade vattnet.

Vi ger oss inte förrän ditt problem är löst och vid återkommande problem rekomenderar vi att avloppet filmas. Kontakta oss för mer information på 0470 – 78 88 48

HJÄLP MED SLAMTÖMNING

Behöver du hjälp med slamsugning av brunnar, oljeavskiljare, fettskiljare eller annat? Då har du kommit helt rätt! Hos oss på Värends Miljö är just slamsugning en av våra specialiteter.

Slamsugning har sedan starten varit och är fortfarande det centrala i vår verksamhet. Även om denna har utvecklats och utvidgats till att omfatta en mängd tjänster och kompetenser så är slamsugning navet i vår verksamhet med tömning av septiktankar som den vanligaste tjänsten.

KUNDTJÄNST

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster som vi kan erbjuda. Klicka på Order & Offert för att skicka direkt till oss.

SLAMSUGNING

Slamsugning har sedan starten varit och är fortfarande det centrala i vår verksamhet. Klicka nedan för vidare information.

TORRSUGNING

Torrsugning av sot, aska, spån, grus, cement, stenar, gammal isolering m.m. Vi kan även blåsa in nytt material, så som makadam, singel in i en källare m.m

ENTREPRENAD

Behöver du hjälp med ett anläggningsarbete av något slag så ser du här nedan vad vi kan hjälpa dig med. Ring oss gärna!

AKUT JOUR 0470 – 78 88 48

 
 

Spolbils-/torrsugsoperatör behöver förstärka teamet i Gemla!

Värends Miljö AB fortsätter växa och behöver nu förstärka teamet i Gemla med en spolbilschaufför och en torrsugsoperatör! Om du är rätt person eller känner någon som du tror skulle passa för dessa tjänster, tveka inte att kontakta oss! Läs mer om tjänsterna på...

Spolbilschaufför med utgångsort Lönsboda

Värends Miljö AB utökar nu verksamheten och vi söker nu en ny medarbetare till en av våra spolbilar. Utgångsorten kommer att vara Lönsboda, men arbete kommer att ske över hela företagets arbetsområde. Som spolbilschaufför arbetar du ute på fältet med spolbilen och...

Värends Miljö fortsätter expandera: Tre nya tjänster tillgängliga!

Värends Miljö fortsätter att expandera och har nu behov att anställa ny personal. Vi behöver två nya medarbetare med utgångsort Gemla och en med utgångsort Karlskrona. Tjänsterna är på heltid och behöver tillsättas omgående. Så tveka inte att kontakta oss om någon av...

Vi söker ny personal: Torrsugsmedarbetare med C-körkort

Vi söker nu en ny medarbetare till våran ”torrsug”. Torrsugen kan beskrivas som en gigantisk dammsugare monterad på ett lastbilschassie. De senaste åren har efterfrågan på torrsugning ökat markant och arbetet är varierande.  Arbetet innebär olika former av sugning och...

Då vi exempelvis behöver hjälp med torrsugen tycker vi det är väldigt smidigt att ha en lokal entreprenör som kan utföra dessa jobb. Det gör att vi får hjälp väldigt snabbt med de jobben vi har problem att lösa med grävmaskin och anläggare. Ni ställer alltid upp och löser problemen snabbt.

Sara Pettersson

Arbetsledare, Peab AB