VÅRA FORDON

STOR KOMBI

Euro 6 klassad, Spol och sugbil, 7 m³ vatten och 12 m³ slam. Lämplig till körning av färskvatten samt spolning av större ledningar, ADR- klassad.

STOR KOMBI

Euro 4 klassad, Spol och sugbil, 6 m³ vatten och 9 m³ slam. Lämplig till körning av färskvatten samt spolning av större ledningar, ADR- klassad.

STOR KOMBI

Euro 6 klassad, Spol och sugbil, 7 m³ vatten och 8  m³ slam. Lämplig till körning av färskvatten samt spolning av större ledningar, ADR- klassad.

AVVATTNINGSBIL ECO VEE

Eco vee tömmer er brunn helt för att därefter avskilja slammet i en reningsprocess på bilen. Efter avvattningen återförs vattenfasen till er brunn igen. Det första som ni kommer att notera är att er brunn inte ser ut att vara tömd efter att Eco Vee har varit på besök. Euro 5 klassad

CITY KOMBI

Euro 5 klassad. Liten och mycket smidig sug och spolbil med hetvatten, perfekt i stadsmiljö och bostadsområden med trånga utrymmen. ADR Klassad,

TORRSUG / SUPERSUG

Perfekt att användas inom bygg- och anläggning, samt i industriella miljöer. Med torrsugen kan vi både suga och blåsa olika material i trånga och svåråtkomliga utrymmen, t.ex. spån, pellets, isolering, cement, makadam, bärlager mm.

MINI KOMBI

Euro 5 klassad, Spol och sugbil, 2 m³ vatten och 13 m³ slam. Lämplig till körning av slammbrunnar samt spolning av mindre ledningar, ADR- klassad.

MINI KOMBI

Euro 6 klassad, Spol och sugbil, 2 m³ vatten och 13 m³ slam. Lämplig till körning av slammbrunnar samt spolning av mindre ledningar, ADR- klassad.

SLÄPKÄRRA

Två facks tank 7,5 + 7,5 m³, används till slamtransporter.

SLÄPVAGN

Två facks tank 15 + 15 m³, används till slamtransporter. ADR klassad

MINIGRÄVARE

Liten och smidig maskin på 2,7 ton med gummilarver. Perfekt maskin där det är väldigt trångt att ta sig in för att gräva. Maskinen är utrustad med rototilt samt många redskap.