BETONGPUMPNING

Från New Yorks skyline till Jin Mao Tower i Shanghai, till skyskraporna i Dubai… I flera år har Putzmeisters produkter runt världen stått för maximal prestanda och absolut tillförlitlighet – även under det svåraste av betingelser.

Värends Miljö AB har nyligen investerat i en ny minipump / citypump från Putzmeister. Denna investering gjordes efter förfrågan och påtryckning från byggföretag runt om i Kronobergs län som påtalat att ett behov av denna tjänst i regionen var stort.

Betongpumpning med vår minipump är ett effektivt sätt att transportera betongmassa på arbetsplatsen där gjutning av betong ska göras. Betongen kan pumpas över 100 meter uppåt och mer än 200 meter liggandes. Den stora räckvidden är perfekt för gjutning i exempelvis tunnlar, källare, höghus och svåråtkomliga uteplatser. Vår minipump / citypump är till stor fördel att använda där inte betongbilen kan komma åt. Vi använder oss av slang från 1,5 tum till 3 tum. 

Vi har som ansvarig chaufför anställt en betongarbetare med flera års erfarenhet inom branchen. Detta ser vi som en stor fördel då han förstår kundens behov.

Kontakta oss gärna för konsultation och rådgivning!